Primăria se laudă cu achiziționarea că au achiziționat mai multe autobuze pentru Cluj-Napoca, dar acestea nu circulă corespunzător. Clujenii se plâng că programul autobuzelor „nu are absolut niciun sens”, ajungând să aștepte în stații foarte mult.

„Abia ați introdus 21 din 10 în 10 minute…cu exceptii, și le-ați și scos, nu mai vorbim că din Piața Mihai Viteazu nu erau din 10 în 10 și nu sunt nici acum, după ce ați trecut din 14 octombrie înapoi la frecvența de din 12 în 12. Azi, 19 minute am așteptat , de la 7:53 când am pierdut un 21 în Cipariu spre Dacia, până a venit următorul 21 la 8:12. 19 minute în care nu a venit nici vreun 45..

E jalnic , cum e posibil să stai 19 minute și să nu vină niciun autobuz spre un cartier întreg …și nu are absolut niciun sens să puneți acele 21 din 3 în 3 minute de la o ora așa matinală, și apoi direct 8 minute între 7:15 și următorul spre centru, care devine arhiplin”, se plânge un clujean.

Cetățenii susțin că autobuzele au ajuns să fie inutile: „Ajungi pe jos mai repede, oriunde”.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/doua-fetite-au-ajuns-cu-arsuri-grave-la-spital-in-urma-festivalului-de-stiinta-din-cluj-napoca/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.