Ușile de garaj sunt un subiect bun de discuție, mai ales odată cu scăderea temperaturilor. Mașina nu mai poate sta ca până acum afară, are nevoie de adăpost. Și unde îi poate fi mai bine, decât într-un garaj cu o ușă solidă? Improvizațiile ies din discuție, genul acesta de uși de garaj sunt nesigure. Ofertele de uși de garaj de la Alexiana se mulează pe orice cerere, în plus măsurătorile sunt gratuite. Avantajele alegerii acestor uși sunt detaliate în articolul ce urmează.

De unde comanzi ușile de garaj potrivite, dacă ești Cluj Napoca?

Este destul de dificil să găsești uși de garaj la un magazin obișnuit. Și asta deoarece fiecare garaj este unic și are anumite dimensiuni. Ori pentru a-ți comanda o ușă de garaj specială pentru a acoperi golul, e nevoie de experiență. Iată că acum usi garaj Cluj Napoca sunt disponibile datorită firmei Alexiana. Cunoscută pentru produsele calitative, echipa de la Alexiana nu face rabat la calitate, nici în cazul ușilor de garaj. Acestea nu trebuie doar să acopere golul, ci să se încadreze perfect în decor.

Clujenii au gusturi rafinate și acest lucru e valabil și pentru garaje. Așadar, vor alege piese care sunt atât rezistente, cât și estetice. Vezi mai multe pe site-ul Alexiana.

Cu ușile de garaj secționale de la Alexiana toate problemele se rezolvă. Aceste uși se pot manevra automat sau manual, după dorințe.

Ce avantaje majore prezintă ușile de garaj secționale?

Un produs relativ nou, dar care a câștigat numeroase aprecieri, este ușa de garaj secțională. Este modernă, se adaptează la orice garaj, în special la cele de mărime mai mică sau cu forme diferite. Chiar și pentru garajele neconvenționale, aceste uși se pot încadra cu precizie.

O ușă de garaj secțională protejează interiorul garajului și bunurile dinăuntru. Izolează termic și fonic, un amănunt important pentru cei care preferă deseori să rezolve treburi gospodărești sau desfășoară proiecte de bricolaj în spațiul din garaj.

O ușă de garaj de la Alexiana poate fi manevrată foarte ușor prin mai multe metode: manual, electric, cu telecomandă sau cu ajutorul aplicației. Vopsite în câmp electrostatic, ușile de garaj vor face față cu brio variațiilor de temperatură.

După alegerea modelului preferat, se contactează echipa Alexiana pentru măsurători exacte și pentru restul detaliilor. Cine nu și-ar dori o ușă personalizată cu desenul preferat? Iată, acum este posibil.

Alte produse calitative de la Alexiana Group

Ușile de garaj pot fi comandate atât pentru uz rezidențial, cât și industrial – este bine de menționat acest detaliu. Iar celelalte produse de la Alexiana, respectiv rulouri pentru geamuri, jaluzele interioare și exterioare sau marchize se ridică la aceleași standarde calitative. De asemenea, tot de aici se pot achiziționa automatizări porți, uși de garaj, rulouri etc.

Pentru fiecare produs în parte se oferă garanții, dar și revizie de întreținere, ce poate fi gratuită în primii doi ani de zile.

Culorile pentru ușile de garaj pot fi alese după vizualizarea modelelor de pe pagina oficială alexiana.ro.

Sursa foto: Alexiana.ro

Contact:

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.