În data de t noimebrie 2024, Construction & Infrastructure Summit, organizat de Intelglobalis Consulting prin platforma X Party & Networking (XPN), reunește manageri, antreprenori și profesioniști din domenii esențiale precum construcțiile, instalațiile, proiectarea și arhitectura, infrastructura, dezvoltatori imobiliari si alti furnizori pentru acest domeniu. De asemenea prin prezenta reprezentantilor mediului academic de profil dar si reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor implicate sub diverse forme in activitatea acestor industrii oferim o oportunitate unică de networking și de a încheia parteneriate strategice.

Evenimentul se bucură de sprijinul unor parteneri importanți. Parteneri principali: M Install, Aquaserv și Co Invest. Parteneri platinum: Stadt și MOD. Parteneri gold: Montegra și Electrica Furnizare.

Construction & Infrastructure Summit este o oportunitate de neratat pentru toți cei care doresc să fie la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu și să își extindă rețeaua de parteneri de afaceri. Acest summit promite să fie punctul de întâlnire ideal pentru cei care vor să rămână competitivi într-o industrie în continuă schimbare.

Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-construction-infrastructure-summit-editia-de-toamna-102880/?voucherCode=press

Event facebook: https://fb.me/e/g1vAGXUHE

Pentru a va inscrie in baza noastra de date si a primi notificari in legatura cu editiile viitoare ale evenimentului va invitam sa completati formularul din urmatorul link:
https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.