Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus, marți, 15 octombrie, începerea judecății unui bărbat din Cluj-Napoca, acuzat de cultivarea cannabisului în podul casei sale. Acesta va fi judecat pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc, destinate consumului propriu.

Investigația procurorilor DIICOT Cluj a relevat, la 10 decembrie 2022, că bărbatul cultiva opt plante de cannabis, cu o masă totală de 16,1 grame, în opt ghivece plasate în podul imobilului său.

De menționat este faptul că inculpatul se află în prezent în detenție pentru o altă cauză și are antecedente penale, însă judecătorii au stabilit că aceste antecedente nu constituie un motiv pentru a-l considera recidivist.

„În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut că, la data de 10.12.2022, inculpatul a deținut în podul imobilului situat în localitatea (…) casa 3, imobil unde acesta locuia la acea dată, fără forme legale, droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, și anume cantitatea de 8 (opt) plăntuțe Cannabis, cu masa de 16,1 grame, cultivată de către numitul în 8 (opt) ghivece, Cannabis reprezentând un drog de risc înscris în Tabelul-anexă nr. III din Legea nr. 143/2000 aferentă”, au declarat magistrații.

1 COMENTARIU

  1. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice… poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA si nu ar mai trebui sa importam din afara! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.