Multe școli din Cluj-Napoca sunt în renovare, fapt care îngreunează și mai mult misiunea părinților de a duce elevii dimineața la cursuri. Proasta gestionare a lucrărilor, congestionează traficul (deja problematic!) din oraș, crescând semnificativ numărul accidentelor rutiere. Părinții ai căror copii studiază la Școala Ion Agarbiceanu au propus soluții pentru remedierea problemei, dar bugetul școlii nu acoperă cheltuielile necesare.

„Vreau să reclam faptul că la școala Ion Agârbiceanu la corpul de la clasele 0-1 Anghel Saligny, B-dul 21 Decembrie 1989, ni s-a inchis accesul de aproximativ o lună dinspre strada B-dul 21 Decembrie 1989, chiar de lângă stația de troleibuz. Cauza blocării este deoarece se lucra la școala Anghel Saligny. Consecința este o aglomeratie infernală de mașini și oameni la intrarea din spre Dorobantiilor și multe accidente. S-ar putea rezolva problema cu instalarea unei portițe spre terenul de sport sau deschidrerea portiței dinspre Universitatea Tehnică.

De la școala ni s-a zis ca nu sunt bani pentru instalarea unei portițe, ar fi foarte de ajutor un acces din spre B-dul 21 Decembrie 1989, deoarece este aproape de stația de autobuz si troleibuz”.

Situația persistă deja de o lună. Elevii claselor 0 și 1 sunt expuși pericolului în încercarea de a intra în școală și cu toate că problema a fost semnalată de mai multe ori, administrația nu intervenit s-o remedieze.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/parintii-elevilor-de-la-scoala-gimnaziala-ion-agarbiceanu-reclama-accesul-periculos-spre-scoala-din-cauza-lucrarilor-de-la-colegiul-anghel-saligny/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.