Vasile Dâncu, președintele PSD Cluj, a declarat pentru Actual de Cluj că proiectul metroului din Cluj a fost „prost pornit încă de la început” și că, în prezent, este foarte greu să se susțină, riscând să devină doar un proiect electoral.

Dâncu a subliniat că o finanțare semnificativă ar fi fost necesară de la bun început, sugerând alocarea a 500 de milioane de euro din PNRR pentru a sprijini inițiativa. „Trebuie făcute și calumea aceste proiecte, de la început, nu doar proiecte electorale, pentru că altfel rămân doar pe hârtie”, a afirmat el.

În calitate de lider al PSD Cluj, Dâncu a reamintit că, în momentul în care organizația clujeană a depus listele de semnături pentru alegerile parlamentare, misiunea viitorilor parlamentari PSD ar trebui să fie susținerea unor proiecte realiste pentru Cluj, considerând metroul ca un exemplu de inițiativă nerealistă, comparabilă cu „secțiunile prin lună”.

1 COMENTARIU

  1. HA HA HA..ce gluma buna….cu locul 5 in ierarhia intențiilor de vot la Cluj a acestui partid pe cale de dispariție din județ….și cu personaje controversate..ce parlament ce senat….PASAREA MALAI VISEAZA….RUSINE celor care reprezintă acest oraș frumos..ALOOO CIOLACU??nu se vede de la București??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.