Clujenii cer reexaminarea străzii 13 Septembrie, din cauza spațiilor și din cauza modului jalnic în care aceasta se prezintă. Până la urmă suntem în orașul de cinci stele, dar câteva ne-au căzut.

Aceștia descriu strada ca fiind una unde nimic nu merge bine: spațiile dintre blocuri sunt în beznă, garajele de pe spațiu sunt confundate cu spațiile de depozitare, iar locuitorii parchează peste tot, numai nu unde trebuie. Haosul domnește, per total.

„Vă rog să analizați sistematizarea străzii 13 Septembrie. Spațiile dintre blocuri sunt neiluminate, , garjele de pe spațiu public sunt utilizate ca spații de depozitare și amplasate extrem de haotic, curțile imobilelor sunt închise și folosite ca parcări exclusive de de către proprietari, deși fac parte din domeniul public, iar acolo unde nu sunt îngrădite sunt amenajate parcări ilegale. Toată zona are un aspect profund suburban.” a sesizat un cetățean pe My Cluj

Citește și: https://gazetadecluj.ro/o-masina-a-luat-foc-in-parcarea-subterana-de-la-cladirea-the-office/

3 COMENTARII

  1. No iar e supărat fuduli clujean .nui bine.ca iar lati votat pe Boc mofturosilor. Nici nu va omaginati cata scarbosenie și fudulie e acolo la primăria galaxiei universului clooj. ăștia fac ce vor .mai răbdati.pana la următoarele alegeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.