Peste 40.000 de persoane s-au înscris în programul AUR pentru a cumpăra apartamentele la prețul de 35.000 de euro, anunț liderul partidului George Simion. Candidatul AUR la alegerile prezidențiale zicea că va a construi până la 100.000 de locuinţe pe an, cu câteva condiţii: să ajungă preşedintele României, să aibă o majoritate parlamentară favorabilă şi un guvern care să implementeze proiectul. Terenul pentru construirea blocurilor ar urma să fie pus la dispoziţie de stat, urmând să fie transferat din proprietatea unităţilor militare aflate în aria oraşelor.

Întrebat câți români s-au înscris la program, Simion a răspuns:

”Nu ştiu o cifră exactă, puţin peste 40.000 de români. Apartamente la preţuri accesibile: 35.000, 50.000, 70.000 de euro. Un program public, guvernamental, de tip ANL sau Prima Casă. Există o necesitate în acest sens în societatea românească. Dacă ajung preşedinte, în şase luni prezint toate termenele, toate momentele construcţiei: de la autorizări, la construcţie. Primul bloc, primul apartament, în minim doi ani. Asta e realizabil atât timp cât voi avea o majoritate parlamentară şi un guvern care să implementeze acest program. Putem construi până la 100.000 de locuinţe pe an”, a explicat George Simion.

Este un proiect de interes naţional, un proiect care vizează securitatea demografică a României, şi statul, prin autorităţile locale şi centrale, dispune de foarte mult teren, inclusiv în interiorul oraşelor. Dau exemplu aici actualele unităţi militare”, a spus George Simion.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/schema-imobiliara-nordis-a-fost-inventata-la-cluj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.