UPDATE 20:00 / Antrenorul celor de la Oţelul, Petre Grigoraş, nu va scăpa în cele din urmă de operaţie. DigiSport anunţă că el va avea nevoie de un stimulator cardiac, iar intervenţia chirurgicală urmează să se facă mîine. Operaţia nu este dificilă şi antrenorul nici nu va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

***

Petre Grigoraş, va mai rămîne internat „o zi-două”, la clinica de cardiologie Clinicco din Braşov, acolo unde luni i s-au făcut o serie de investigaţii, iar marţi dimineaţă a fost supus unui examen de coronarografie.

„Petre Grigoraş este internat la noi în clinică de luni după-amiază, iar astăzi dimineaţă i s-a făcut o coronarografie. Este în afara oricărui pericol şi cel mai probabil într-o zi, două va fi externat. Acum este la odihnă pentru că are nevoie să stea liniştit”, a declarat pentru Mediafax, Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov.

Petre Grigoraş se afla cu echipa Oţelul la Braşov, cînd luni dimineaţă a acuzat o stare de rău. Tehnicianul a mers la spital, iar ulterior a fost internat la clinica de cardiologie din Braşov. Pentru a evita emoţiile, medicii l-au sfătuit să nu stea pe banca echipei sale în meciul cu FC Braşov, disputat luni seară.

Oţelul la pierdut la Braşov, scor 2-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.