Ofiterii antidrog romani au prins, zilele trecute, mai multi traficanti care urmau sa plaseze pe piata germana nu mai putin de 25 de kilograme de heroina.

Captura a fost facuta sambata noaptea, la kilometrul 70 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Filati de luni bune, cu investigatori sub acoperire tot timpul pe urmele lor, traficantii, trei albanezi si trei romani, au cumparat stupefiantele din Turcia, pentru a le transporta in vestul Europei. Numai ca odata ce au intrat in Romania, indivizii urmariti permanent de ofiterii antidrog au fost opriti in trafic.

Marfa valora 2, 5 milioane de euro

Dupa ce i-au pus la pamant, politistii de la Narcotice au inceput sa scotoceasca in duba cu care acestia se deplasau. Nu mica le-a fost mirarea ca in caroseria masinii, in lacasuri special amenajate sa gaseasca 25 de kilograme de heroina a carei valoare pe piata neagra ajunge la 2,5 milioane de euro.

In timp ce romanii care se aflau in duba erau perchezitionati de oamenii legii, albanezii, cei care erau, de fapt, capii retelei, erau ridicati in apropiere de Targu Jiu. Pentru a-i prinde pe banditi, politistii antidrog romani au lucrat cu structurile din Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.