» Despre Gabi Matei s-au scris multe în ultima vreme, iar ghinioanele par că s-au abonat la fundaşul dreapta al Stelei. Fosta lui iubită, Mădălina Pamfile, dezvăluie într-un interviu de ce fotbalistul a ajuns într-o asemenea situaţie disperată.

» Din crampoane a ajuns în reclame! Ultima mare speranţă a Universităţii Craiova a ajuns din internaţional de tineret personaj al afişelor publicitare.

El povesteşte ce l-a făcut în ultimul moment să renunţe la abandonarea carierei de fotbalist, premoniţia unchiului care a murit în timp ce venea să-l vadă la un meci şi cum a trecut de la un catalog plin de 10 la Mădălina Pamfile şi viaţa de noapte.

» Un atacant de 22 de ani crescut de la 16 ani de o echipă din România joacă pentru Borussia Dortmund! După un traseu spectaculos, fotbalistul a reuşit să-l determine pe Klopp să-l promoveze la prima echipă, iar semifinalista Ligii Campionilor i-a prelungit contractul. Povestea lui, doar în ziar!

» Campion în Iordania, Florin Motroc se destăinuie într-un interviu acordat Gazetei şi recunoaşte că îl tentează să antreneze în România: „N-am linişte pînă n-aud iar în Giuleşti scandarea: «Faceţi loc, trece trupa lui Motroc»!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.