I-a spus lui Teo ca nu mai poate suporta Romania si ca se va intoarce urgent in Franta, acolo unde il asteapta baietii sai. Iata, insa, ca fostul rugbist Constantin Iosef s-a razgandit.

Fotoreporterii Click! l-au surprins recent. Barbatul isi vede linistit de viata, in Capitala.

Desi nu au trecut decat patru luni de cand s-a despartit de Teo Trandafir (44 de ani), Constantin Iosef (44 de ani) a reusit deja sa treaca peste acest lucru si a revenit rapid la viata lui de dinaintea mariajului cu vedeta postului tv Acasa.

In luna decembrie, atunci cand isi facea bagajele si parasea domiciliul conjugal, lasand-o pe Teo singura de Sarbatorile de Iarna, Iosef le-a spus vedetei si apropiatilor lor ca motivul divortului este dorul imens pentru copiii lui aflati la mii de kilometri distanta.

In plus, fostul jucator de rugby se confesa ca nu a reusit sa se reintegreze in Romania si ca simte nevoia sa se intoarca la casa lui din Annecy, Franta.

Masina pe care o conduce are numere de inmatriculare din Franta

 

Cu toate acestea, se pare ca lucrurile nu au stat chiar asa, Constantin Iosef fiind in continuare in Romania, unde si-a adus si copiii. Luni dupa-amiaza, in jurul orei 16.30, acesta a fost surprins de fotoreporterii Click! in timp ce se afla in Parcul Herastrau din Capitala. Iosef a profitat de sosirea primaverii si de vremea frumoasa de afara si si-a scos baietii in aer liber.

Acestia aveau cu ei o minge, semn ca iesisera la joaca impreuna cu tatal lor. Chiar daca cei mici erau tot un zambet si se alergau pe aleile parcului, Constantin a fost tot timpul preocupat de telefonul mobil, privind foarte ingandurat ecranul aparatului si butonand incontinuu.

A fost casatorit cu Teo Trandafir timp de 6 luni

Cei doi s-au despartit inainte de Craciun

Fost rugbist, Constantin Iosef a devenit cunoscut in Romania nu datorita performantelor sportive, ci a relatiei pe care a avut-o cu Teo Trandafir, una dintre cele mai apreciate vedete tv autohtone.

Dupa ce a reusit sa isi revina, in urma problemelor de sanatate prin care a trecut, vedeta a crezut ca suferinta ei va lua sfarsit, atunci cand l-a intalnit pe Costantin Iosef.

Dupa o relatie la distanta, care a durat sase luni, Teo si Iosef au decis sa-si uneasca destinele chiar de ziua lui Teo, la 2 iunie anul trecut. Nunta a avut loc intr-un cadru de vis, la studiourile Buftea. Ceea ce a inceput ca un basm avea insa sa se termine sase luni mai tarziu cand, fara prea multe explicatii, Iosef si-a strans tot si a plecat din casa lui Teo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.