Seful Astrei a tabarat pe toata lumea la finalul meciului cu Vaslui, pierdut cu 2-1. In discursul sau, Ioan Niculae a rabufnit si a dat de inteles ca el numeste schimbarile in timpul partidei, antrenorul Daniel Isaila fiind de decor.

Treptat, Astra se indeparteaza de pozitiile fruntase si automat de obiectivul impus: participarea in cupele europene.

Astfel, infrangerea de pe terenul Vasluiului l-a scos din minti pe Ioan Niculae. Prima tinta: echipa! „Cum sa nu fiu suparat cand te bate o echipa atat de slaba ca a celor de la Vaslui? Ei trebuiau sa joace un meci de retrogradare, nu sa o bata pe Astra. Ce calcule sa mai faci cu Oțelul sau cu Rapid?”, a spus patronul trupei din Giurgiu. Apoi, a trecut la jigniri: „Vaslui si pe Bistrita trebuie sa bata cu arbitrii, dar idiotii nostri nu au fost in stare de nimic. Le lipseste mintea, ca muschi mai au ceva pe ei”.

Seful giurgiuvenilor a trecut si la amenintari directe, iar portarul Silviu Lung junior, care a si fost schimbat la pauza partidei, a fost primul intrat in colimator. „Silviu Lung va prinde echipa cand voi zice eu, dar asta nu se va intampla pana in toamna, iar Tembo o sa mai joace tot atuncisi antrenorul a gresit ca l-a tinut pe Florescu in echipa, cand se vedea ca nu stie ce joaca”.

Dupa ce si-a pus echipa la zid, Niculae a mai gasit un vinovat: omologul sau de la Vaslui. „Am vazut la meci un om lipsit de bun simt, unul fara obraz. A injurat ca un birjar tot meciul. El cand a venit la noi, la Giurgiu, l-am respectat, a stat la oficiala. Incepand de acum nu voi mai vorbi cu el, s-a purtat incalificabil. Acum vreo 12 ani mi-a dat prima teapa, i-am dat marfa si el a uitat sa o plateasca. Nu o sa uit niciodata ce a facut atunci”.

Replica nu s-a lasat mult asteptata, insa Porumboiu sustine ca el e cel pacalit. „Omul are niste probleme, pai el trebuia sa-mi platesca mie o marfa si am avut si un proces pe care l-am castigat. Nu i-am injurat pe cei de la Astra, am avut unele remarci adresate arbitrilor. Ce voia acum, sa-l iau in brate? Are probleme grave! Sa ma scuze ca nu i-am pus covorul rosu atunci cand a venit la meci”, a replicat Porumboiu.

Dinu Gheorghe: Am pierdut locul doi!

Presedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a anuntat ca formatia sa nu mai are sanse de a termina campionatul pe pozitia a doua, dupa Steaua.

„Petrolul si Pandurii se bat pentru locul doi. Noi nu mai putem emite pretentii. Obiectivul, din pacate, se indeparteaza si doar noi suntem de vina pentru ca ne batem joc de munca noastra. Pai, orice echipa care prindea acum Vasluiul nu pleca fara trei puncte”, a spus Dinu „Vama”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.