Organizațiile de femei și de tineret a PSD Cluj au organizat sâmbătă, 27 aprilie, o acțiune intitulată „De Florii dăruim Clujului o floare”  prin care și-au propus să ofere o notă de armonie  comunității noastre, aceasta având puține spații verzi și decorațiuni florale, prin împărțirea unor plicuri cu semințe de flori clujenilor.

„Având în vedere că în această primăvară, reprezentanți ai societății civile și politicieni locali au participat la acțiuni de ecologizare, împădurire, am decis să ne alăturăm acestor demersuri locale, prin promovarea celor mai sensibile partenere naturale ale omului, florile. Ideea de înfrumusețare și curățare  a orașului, poate fi realizată încurajând plantarea de flori și expunerea lor la balcoanele blocurilor pentru a da culoare Clujului” a declarat dna. Aurelia Cristea, președintele OF PSD Cluj.

Clujul este ca o casă pentru noi. Iar ce casă nu are flori mai ales de sărbătorea Floriilor?  Florile nu cer nimic și totuși ne oferă atât de multă bucurie, liniște vizuală și olfactivă.

„OF PSD Cluj și TSD Cluj speră ca prin această acțiune să sensibilizeze și administrația muncipiului Cluj-Napoca, pentru a lua în considerare îngrijirea intrărilor în oraș dar și creșterea numărului de plante ornamentale de preferință perene pentru a nu irosi banii contribuabililor așa cum ne-a stat în obicei în ultimii ani atât în centrul Clujului cât și în cartiere” a declarat dl. Dan Morar, președinte TSD Cluj.

În acest context onomastic, OF PSD Cluj și TSD Cluj le urează un sincer „La mulți ani” tuturor ce poartă  nume de flori.

Sursa: Ftr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.