Relatia dintre Liviu Varciu si Adelina Pestritu a trecut, de-a lungul timpului, printr-o serie de suisuri si coborasuri care au lasat urme adanci in sufletele celor doi si au umplut pagini intregi ale ziarelor cu impacarile si despartirile acestora.

Dupa ultima separare a cuplului, cei doi au facut mai multe declaratii suparatoare in presa, punctul culminant fiind atins de Liviu in urma cu ceva timp. Cu toate astea, Adelina nu a intarziat sa ii raspunda ferm, scrie ziarulring.ro

Prezent, acum aproape doua saptamani, la un eveniment de amploare din Capitala, Liviu a fost intrebat, inevitabil, despre fosta lui sotie. Reactia acestuia i-a lasat masca pe toti jurnalistii si invitatii aflati in preajma.

Atunci cand a auzit numele Adelinei, el a reactionat isteric, iesindu-si din fire: „Nu se poate asa ceva! Nu o sa mai scap vreodata in viata mea de treaba asta? Eu cred ca jurnalistii din Romania pot mai mult. Incercati sa puneti o intrebare din cariera mea de teatru, film, televiziune, muzica. Da-o in p…!”

La randul sau, Adelina Pestritu a postat un mesaj pe contul de Facebook, din care reiese ca motivul pentru care Liviu ar fi avut acea reactie ar fi faptul ca nu si-o poate scoate pe aceasta din minte si ca traieste in trecut.

„Cand generezi o reactie, de orice fel ar fi ea, inseamna ca inca existi in mintea persoanei respective. Imi pare rau si ii compatimesc pe cei care nu se pot desprinde de trecut! Le pot face o recomandare: traiti prezentul…e mai sanatos:) in rest, toate la locul lor:) Va pup”, a scris Adelina, vineri, pe contul ei de Facebook.

Comentariile aparute la postarea vedetei au fost pe masura, iar prietenii virtuali ai acesteia au inteles din prima cui anume ii este adresat mesajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.