Jurnalista a fost in platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe, unde a vorbit despre scandalul dintre ea si Silviu Prigoana. Scandalul dintre Mara Banica si partenerul de viata al Adrianei Bahmuteanu, Silviu Prigoana, a inceput de la o punga de chiloti si a ajuns la un adevarat razboi intre cei doi.

Jurnalista a dat detalii despre scandalul cu omul de afaceri.

„Il rugam pe Prigoana sa nu o mai jignesca pe Adriana. daca ii aratam toate mesajele de la el, Adriana nu se mai intorcea. Ma chema la el sa ne intalnim. N-o sa spun cu cine l-am gasit in casa. In povestea chilotilor e cuvantul meu impotriva cuvantului lui Adriana nu este suparata pe mine, chiar azi am vorbit cu ea. Sunt tap ispasitor pentru Prigoana”, a spus Mara Banica.

„Nu vreau sa intru intr-un tambalau ca ei. Acum trei zile eram un om deosebit, iar din mesajele pe care mi le-a trimis aseara reiese exact inversul. Dar asa este el, de aia nici nu ma pot supara pe el. Imi doresc sa le fie bine amandurora, si lui Prigoana si Adrianei. Adriana nu va renunta la prietenii ei si daca ma va chema vreodata sa vorbesc la televiziune, voi veni”, a adaugat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.