De mica a visat sa pozeze in lenjerie intima sau chiar topless. Insa destinul a facut-o pe Olivia Sprauer profa de engleza la Liceul „Martin County”, din statul american Florida.

Cariera didactica i-a fost extrem de scurta, pentru ca elevii ei erau prea putin atenti la lectie. Si asta pentru ca isi fixau privirea in decolteul generos si ramaneau hipnotizati.

Olivia Sprauer, de 26 de ani, nu ezita sa vina la scoala in fustite scurte sau rochite vaporoase, care infierbantau imaginatia erotica a adolescentilor, care se bateau sa stea in primele banci.

La inceputul acestui an, Olivia a fost sunata de un fotograf care i-a propus o sedinta foto. Zis si facut. Profa a uitat de tot si de toate si a renuntat la haine pentru a-si vedea visul cu ochii. Fotografiile au aparut pe Internet. Elevii au fost primii care au vazut-o, insa susotelile despre „cat de buna e profa de engleza” au ajuns la urechile directorului Alfred Fabrizio.

La 29 aprilie, Olivia a intrat profesoara in biroul sefului si a iesit somera. Insa publicitatea de care se bucura in prezent a facut-o sa nu se planga prea tare. O asteapta doua evenimente mondene in Miami si Las Vegas si un pictorial intr-o revista pentru barbati care ii vor aduce in conturi peste 200.000 de dolari. Bani pe care i-ar fi facut ca profesoara in 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.