Zece luni se pare ca a durat mult trambitata poveste de iubire dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler. Surse din cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, unde Madalina a acordat un interviu in a doua zi de Paste, ne-au povestit ca intre actrita romanca si actorul de la Hollywood nu mai este nimic.

„Madalina Ghenea e in depresie!”, ne-a povestit o sursa apropiata de vedeta. Dupa ce a iesit din emisiunea „Sinteza zilei”, unde a fost invitata luni, 6 mai, Madalina Ghenea a mai poposit cateva ore, la taclale cu prezentatorul Mihai Gadea.

Cineva care a tras cu urechea la acea discutie ne-a povestit care este motivul real al venirii ei in Romania. „A venit sa planga in bratele parintilor, pentru ca s-a despartit de Butler. Pana acum nu a mai petrecut atat de mult in Romania. Acum si-a facut de lucru pe-aici atat de mult, pentru a putea uita de Gerard”, a spus aceeasi sursa.

Madalina a ridicat un semn de intrebare chiar prin declaratiile pe care le-a facut la Antena 3 in direct.

 

„Daca aceasta relatie se va termina (dintre ea si Gerard Butler, n.r.), va cer anticipat sa nu ma certati, sa fiti ca inainte, sa nu va suparati. E vorba despre viata personala, un detaliu foarte personal, traim intr-o lume in care relatiile se consuma mai rapid decat ar trebui”, a spus luni Madalina Ghenea. Si are toate motivele sa se planga, deoarece actorul scotian s-a afisat zilele trecute, in America, alaturi de fosta sa iubita, Jennifer Aniston.

S-ar fi certat si la inceputul lunii aprilie

Nu e prima oara cand s-a speculat ca cei doi nu mai formeaza un cuplu. La inceputul lunii aprilie, presa din Italia prezenta fotografii cu Madalina intr-un club din Milano, alaturi de fostul ei iubit, fotbalistul Marco Boriello.

 

In acelasi timp, Gerard Butler isi facea de cap in America, la bratul unor domnisoare foarte sexy. Ca sa contrazica aceste zvonuri, cei doi s-au lasat fotografiati plimbandu-se de mana si sarutandu-se ca doi adolescenti pe strazile din Roma. Jucau teatru sau inca se mai iubeau?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.