Un barbat din judetul Constanta, care a pretins ca este taximetrist, a fost retinut pentru furt calificat, fiind acuzat ca dupa ce a transportat mai multi marinari filipinezi la cumparaturi a fugit cu bunurile achizitionate de acestia in valoare de aproximativ 2.

000 de dolari, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, la inceputul acestei saptamani, barbatul a preluat trei marinari filipinezi de la bordul unei nave acostata in Portul Constanta, transportandu-i la diverse hipermarket-uri de unde acestia au cumparat mai multe bunuri.

La intoarcere, dupa ce marinarii au coborat din autoturism la poarta de acces din incinta portului pentru verificarile legale de acces, soferul a fugit avand in masina toate bunurile cumparate de acestia.

Agentul navei a alertat autoritatile, iar politistii Serviciului Transporturi Maritime Constanta l-au identificat pe barbatul respectiv, in varsta de 45 de ani, din localitatea constanteana Lanurile.

Oamenii legii au facut doua perchezitii la locuinte ale suspectului din Constanta si din Lanurile, la una dintre adrese fiind descoperite o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Valoarea totala a pagubei se ridica la aproximativ 2.000 de dolari, din care au fost recuperate bunuri de numai 2.000 de lei.

Barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.