Detalii ale unei petreceri private din China au fost publicate in presa locala, modul de desfasurare al acesteia socand publicul.

Petrecerea respectiva a avut loc la Hainan Rendez-Vous Lifestyle and Yacht Show din statiunea Sansa, iar ziarul Shanghai Daily a relatat ca peste 2.000 de prezervative au fost folosite, iar un model ar fi castigat aproape 100.000 de dolari intretinand relatii sexuale.

Scandalul a crescut in intensitate dupa ce membrii unui club select, Sports Car Club, din care face parte copii ai privilegiaţilor chinezi, au acuzat-o pe Guo Meimei, o tanara cunoscuta in lumea mondena, ca a intretinut relatii sexuale pe bani.

In replica, Guo Meimei a publicat pe internet o fotografie in care apare tinand in mana un jeton de cazinou de 500.000 de dolari, sugerand astfel ca nu are nevoie de bani.

Beizadelele din Sports Car Club au „raspuns” cu poze publicate tot pe internet, in care isi arata extrasele de cont cu sume uriase.

Intr-un caz este vorba despre 3,7 miliarde de yuani, adica 597 de milioane de dolari, iar in alt caz, suma aratata este de 9,9 miliarde yuani, adica 1,5 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.