Monica Gabor s-a intors acum doua zile in Romania, dupa trei luni de absenta, si s-a aratat nerabdatoare sa-si revada fiica, pe Irina, alaturi de care nu si-a putut petrece Pastele.

Foarte zambitoare la sosirea in tara, Moni are acum motive de tristete. Si asta pentru ca a aflat ca urmeaza sa fie executata silit pentru ca Irinel Columbeanu ii cere sa plateasca retroactiv pensia alimentara pentru intretinerea fetitei. Suma se ridica la nivelul a 22 de mii de lei, iar omul de afaceri ar fi tocmit deja un executor judecatoresc pentru a recupera intreaga suma, informeaza stirileprotv.ro.

In mai putin de doua saptamani, judecatorii vor hotari cum poate Irinel Columbeanu sa isi execute silit fosta sotie. Cel mai probabil, executorul va cauta bani in conturile bancare din Romania, dar si eventuale proprietati ale Monicai ce pot fi vandute la licitatie, adauga sursa citata.

Instantele o obligasera pe fosta doamna Columbeanu inca din iunie 2011 cand s-a pronuntat prima sentinta in procesul de divort sa plateasca o pensie alimentara in valoare de o mie de lei pe luna.

instantele au obligat-o inca din iunie 2011 cand s-a pronuntat prima sentinta in divortul atat de controversat sa plateasca luna de luna o pensie alimentara de o mie de lei.

Ieri, Monica si-a petrecut ziua alaturi de micuta Irina, a dus-o la piscina, si a parut sa se distreze de minune alaturi de ea, fara sa para ca ar fi afectata de planurile fostului ei sot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.