Zambetul larg pe care Monica l-a afisat la sosirea in Romania, in urma cu trei zile, a fost sters de fostul ei sot. Si asta, pentru ca Moni a aflat ca Irinel Columbeanu a dat-o in judecata si vrea pensie alimentara pentru fiica lor.

Parea ca lucrurile s-au calmat intre cei doi fosti soti si ca sunt dispusi ca, de dragul fetitei lor in varsta de 6 ani, sa lase orgoliile deoparte. Asa spera si Moni (25 de ani), daca e sa ne luam dupa fata zambareata pe care a afisat-o sambata, la aeroport, cand a revenit in tara.

De fapt, nici nu stia ce o asteapta. Fostul ei sot, Irinel Columbeanu (54 de ani) i-a pregatit o „surpriza” de bun-venit despre care Monica a aflat abia a doua zi de la sosirea in Romania.

Dupa trei luni de stat in America, Monica Gabor a revenit, sambata noapte, in Romania.Ea a spus ca a venit special pentru a petrece cateva zile cu fetita ei

 

Mai exact, luna trecuta, omul de afaceri a dat-o in judecata pe fosta lui sotie, pe motiv ca aceasta nu i-a platit Irinucai pensia alimentara, stabilita in urma divortului. Moni ar fi trebuit sa-i plateasca fiicei ei 1.000 de lei lunar, insa, fosta diva de la Izvorani nu i-a trimis micutei nici un ban. Asadar, din iulie 2011 si pana in prezent, Moni ar trebui sa scoata din buzunar 22.000 de lei.

Prima infatisare a procesului trebuia sa aiba loc in 9 mai, insa, a fost amanata pentru data de 23 mai. In cazul in care Moni nu va plati pensia alimentara, i se va pune poprire pe conturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.