Doar 13 ani îl despart de un secol de viaţă pe Ion Columbeanu. La această vârstă venerabilă, tatăl lui Iri are două focuri pe inimă. Unul este provocat de fosta noră, Monica Gabor, pe care nu o va ierta niciodată, iar al doilea este legat de sechestrul pe avere.

La aproape trei luni, Monica Gabor a venit vineri noaptea în România pentru a-şi petrece timpul cu fiica ei. Practic, în afară de părinţii săi şi de Irina, nu o mai leagă nimic de ţară, căci fostul soţ şi fostul socru sunt în continuare în relaţii reci cu ea. Dacă Irinel Columbeanu se abţine de la comentarii la adresa fostei soţii, seniorul nu o menajează deloc pe fosta noră. Cel care o adora pe moldoveancă în 2006 şi declara că abia aşteaptă să-i facă nepoţei, şi-a schimbat părerea în 2011, odată cu divorţul. Acum, bătrânul în vârstă de 87 de ani nu vrea să audă de cea care îi spunea cândva „tata-socru”.

„Ştiu că Monica a venit în ţară, dar nu mă interesează. Irina nici nu a vrut să audă de ea, e foarte supărată pe ea. Nu ştiu ce face în America, probabil chinezul e de paravan. Cred că ea face tot ce făcea şi pe la Bacău. Monica e ca purceaua care s-a urcat în copac şi se crede regină„, a declarat Ion Columbeanu pentru Click!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.