”Întâi l-a anunţat de un an de zile Guvernul USL 1, apoi USL l-a promis în campania electorală de acum 7 luni, apoi l-a mai anunţat ca cert  şi Guvernul USL 2. Vorbim de TVA-ul redus la pâine, de la 24 la 9%.

Deşi nu a realizat nici un studiu care să o demonstreze, a anunţat că vor scădea preţurile la raft, apoi că nu vor scădea preţurile pentru populaţie dar va scădea evaziunea, şi de fapt nici evaziunea nu va scădea şi vor trebui alocaţi bani din altă parte ca să se acopere neîncasările din diferenţa de TVA.

Acum, nu mai scădem TVA-ul încă. Din iulie. Sau poate nu! Acum ne trebuie un studiu!”, scrie Alin Tișe, fostul președinte al CJ Cluj, într-un comunicat de presă.

Acesta consideră că guvernul USL amăgeşte românii. ”Face promisiuni deşarte pe care nu le respectă. Nici nu poate. Nici nu vrea! Nu are însă curajul să spună oamenilor adevărul! E mult mai comod să acuze micii antreprenori de evaziune decât să scadă TVA-ul la pâine şi în tot lanţul de producţie ca să aibă efect asupra preţului final. E mult mai comod să arunce fumigene decât să guverneze şi să administreze destinul a milioane de oameni care se confruntă zilnic cu creşterea preţurilor la alimente, la combustibili, la energie etc.”, arată Alin Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.