Tabăra din Huntsville (statul Alabama) s-a desfăşurat în perioada 14-27 iunie, la ea participând 210 profesori din 27 de ţări şi din 42 de state americane, iar România a fost reprezentată de Ana-Monica Muscaş, profesoară de informatică la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, desemnată după o selecţie strictă.

Astfel, pentru a participa la programul Honeywell Educators@SpaceAcademy, candidaţii trebuie să parcurgă un proces detaliat de selecţie, doar profesorii cu cele mai bune calificări fiind luaţi în calcul. Odată selectaţi, aceştia primesc burse complete, care includ transportul, sesiunile de pregătire, mesele şi cazarea pentru întreaga durată a programului, sponsorizate de Honeywell şi de angajaţii săi.

„La programul Honeywell Educators@Space Academy am aplicat în iarna anului trecut. Modalitatea de aplicare este relativ simplă: fiecare profesor care doreşte să participe la program trebuie să completeze un formular în care explică ideea prin care crede că elevii pot fi îndrumaţi spre a iubi ştiinţele exacte, iar un juriu decide care sunt cele mai creative şi eficiente idei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, profesoara Ana-Monica Muscaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.