Lista este  întocmită de economica.net si se bazează pe informaţiile publicate de ANAF la capitolul obligaţii restante la bugetul asigurărilor de sănătate.

Galaxy Tobacco SA, European Food SA, Blue Air Transport Aerian SA şi Ga-Pro-Co Chemicals SA sunt firmele private cu cele mai mari debite la bugetul asigurărilor de sănătate, la 1 iulie 2013.

Galaxy Tobacco SA are datorii de totale de peste 11.95 milioane de lei la bugetul asigurărilor de sănătate. Din aceşti bani, peste 8.85 milioane de lei reprezintă contribuţia datorată la Sănătate de angajator, 2.95 milioane de lei sunt dobânzi şi penalităţi, iar peste 136.000 de lei sunt contribuţiile individuale de asigurări de sănătate reţinute de la angajaţi şi nevirate la buget.

European Food SA, firma deţinută de Ioan şi Viorel Micula, are datorii totale de peste 7.69 milioane de lei la bugetul asigurărilor de sănătate. Din aceşti bani, peste 4.40 milioane de lei reprezintă contribuţia datorată de angajator la Sănătate, peste 3.28 milioane de lei sunt dobânzi şi penalităţi la datoriile antemenţionate.

Blue Air Transport Aerian SA are datorii totale de peste 5.58 milioane de lei la bugetul de Sănătate. Din aceşti bani, peste 2.68 milioane de lei reprezintă contribuţia datorată de angajator la Sănătate, peste 1.59 milioane de lei – contribuţiile individuale de asigurări de Sănătate reţinute de la angajaţi şi nevirate la buget, iar peste 1.29 milioane de lei reprezintă dobânzi şi penalităţi la datoriile menţionate mai sus.

Ga-Pro-Co Chemicals SA, combinatul chimic care face parte din grupul de firme InterAgro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, are datorii totale de peste 5.38 milioane de lei la bugetul asigurărilor de Sănătate. Din aceşti bani, peste 2.10 milioane de lei reprezintă contribuţia la bugetul asigurărilor de Sănătate datorată de angajator, peste 1.82 milioane de lei reprezintă contribuţiile individuale de asigurări de Sănătate reţinute de la angajaţi şi nevirate la buget, peste 1.44 milioane de lei sunt dobânzi şi penalităţi la datoriile menţionate anterior.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.