Considerati printre cei mai periculosi suporeri din Europa, fanii Legiei Varsovia au fost intampinati de politisti de la intrarea in Bucuresti. Iar intalnirea nu a ramas fara urmari.

O parte dintre fanii polonezi au venit in Bucuresti ieri dimineata, cu avionul, si au petrecut ziua la terasele din Centrul Vechi. Cealalta parte a suporterilor a sosit cu autocarele sau masinile personale, iar la intrareea in Bucuresti au fost perchezitionati de politisti, care au organizat un filtru, fiind oprite toate masinile cu numar de Polonia si fanii controlati. Fortele de ordine au fost dusi la politie, dupa ce asupra lor s-au gasit materiale pirotehnice, cutite si substante interzise.

„La un control asupra unor suporteri polonezi au fost gasite materiale pirotehnice si explozive ascunse in rucsacuri, in incaltaminte si in obiecte de vestimentatie. Asupra unui suporter a fost descoperit un cutit si o cagula, iar asupra altora s-au gasit cateva tigari cu substante interzise, cel mai probabil cannabis”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache.

– See more at: http://sport.rol.ro/a-inceput-nebunia-13-fani-polonezi-retinuti-de-politie-la-bucuresti–265216.html#sthash.1mpxxkd3.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.