Petrolul Ploiesti a pierdut, joi, cu scorul de 1-5 (0-3), partida disputata in deplasare, cu formatia engleza Swansea, in prima mansa a play-off-ului Europa League. Petrolul a pierdut clar in fata celor de la Swansea si are sanse minime de calificare in grupele Europa League. Pentru gazde a marcat Wayne Routledge de doua ori in minutele 14 si 25, Michu in minutul 22, Bony Wilfried in minutul 56 si Pozuelo in minutul 70, in timp ce pentru ploiesteni a punctat Grozav in minutul 87 cu o „foarfeca” magnifica.

Bataie pe linie

Din pacate nu doar Petrolul a pierdut aseara. Nici Astra si Pandurii nu s-au descurcat mai bine. Astra Giurgiu a plecat invinsa din Israel, dupa ce a pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la Maccabi Haifa.

Pandurii Targu Jiu, cea de-a treia reprezentanta in play-off-ul Europa League, a pierdut pe teren propriu cu 1-0 in fata celor de la Braga.

Astfel, toate echipele romanesti au sanse minime de calificare in grupele Europa League, cu exceptia Stelei care se va califica automat in grupele Europa League daca nu va reusi sa mearga in grupele Champions League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.