Potrivit comunicatului, Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea transmite seriale precum „Bandele din Marea Britanie”, „Primele 48 de ore”, „Arhiva de crime a lui Fred Dinenage” şi „Detectivi paranormali”.

„UPC este un partener puternic ce susţine această lansare, iar, pe viitor, ne dorim să continuăm distribuţia şi prin ceilalţi operatori de cablu şi DTH din România. Această lansare este rezultatul succesului pe care Crime & Investigation Network l-a avut în ţările Europei Centrale”, a declarat Bakori Davis, Vice President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK.

Televiziunea CI este disponibilă începând de luni pe poziţia 305 a telecomenzii UPC şi este inclusă în abonamentul Maxim HD TV.

„Misiunea noastră – «Connect. Discover. Be free.» – este confirmată încă o dată prin extinderea ofertei de canale. Suntem încântaţi să fim primul operator de cablu de pe piaţa din România ce oferă Crime & Investigation Network clienţilor, care se vor bucura de acum înainte de noul conţinut informativ, atractiv şi original”, a declarat Bogdan Bucurei, Product Director în cadrul UPC România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.