Cei doi octogenari şi-au unit iar destinele în faţa ofiţerului de stare civilă la sediul Primăriei comunei. Mireasa, în vârstă de 86 de ani, şi mirele de 83 de ani au avut ca martori doi vecini, apropiaţi lor ca vârstă. Cei doi s-au căsătorit pentru prima dată în anul 1950, când aveau 23, respectiv 20 de ani. Femeia spune că nu s-a măritat din dragoste, dar n-a mai putut să dea înapoi.
”Cu ani în urmă se făceau căsătorii aranjate şi nu puteai scoate o vorbă. Cu greu m-am dus, mama m-a dat cu de-a sila. Nu l-am iubit, dar ce aveam de făcut, după ce am luat cununia în cap, trebuie s-o duci”, a spus femeia.
Cu timpul, lucrurile au decurs mai bine între cei doi soţi, care au mai trăit împreună încă 55 de ani. Însă, în 2005, femeia a divorţat de bărbat pe motiv că era prea zgârcit. ”Eu am dat divorţ, că el era prea zgârcit şi casa cere cheltuială, iar el nu a dat bani. Eu aveam oleacă de pensie şi nu-mi ajungea, aveam o vacă, mai vindeam lapte şi o întindeam aşa. Când îi ceream bani spunea că are nevoie pentru potcoave la cai”, a povestit Artemizia.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ocotogenari-casatorit-8-ani-de-divort-461833.html#ixzz2dueePv00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.