Silvia Dumitrescu e aproape de nerecunoscut. Artista a slăbit foarte mult cu ajutorul unei diete, dar şi prin mişcare. În plus, îndrăgita cântăreaţă s-a reapucat de un sport de performanţă pe care l-a practicat în tinereţe.

Silvia Dumitrescu arată foarte bine. Cântăreaţa a slăbit mult şi pentru cei care nu au văzut-o în ultimele luni, Silvia este o adevărată surpriză. A reuşit să scape de 8 kg în câteva luni, dar vrea să dea jos mai multe kilograme.

Artista a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! alături de o prietenă la o şedinţă de shopping la un mall.

Cei din jur care au recunoscut-o pe cântăreaţă s-au mirat cât de mult a slăbit şi cât de bine arată.

„Eu prefer să spun că sunt la cură de slăbire. Aş vrea să fie o surpriză pentru toţi. Am dat jos 8 kg, dar vreau să slăbesc mai mult”, a declarat pentru Click! Silvia Dumitrescu.

Ea a mărturisit care sunt secretele siluetei ei. Silvia a slăbit cu ajutorul unei diete, însă s-a reapucat şi de sport. În plus, pe lângă orele de la sala de sport, ea s-a reapucat de tenis, un sport de performanţă pe care l-a practicat în tinereţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.