Compania Nationala “Posta Romana” (CNPR) va oferi, incepand cu ianuarie 2014, servicii de brokeraj, a declarat intr-o conferinta de presa, Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala.

“Singurii care au mai ramas sa desfasoare activitate de calitate sunt cei de la Posta Romana. Din pacate, sunt foarte multi pe piata care se numesc ‘operatori de servicii postale’ si ceea ce se intampla este un lucru trist, iar eu il semnalez ca atare. Foarte multe trimiteri postale catre cei care sunt clienti fie CEC, fie Orange sunt aruncate pur si simplu pe scarile blocurilor pentru ca firmele respective s-au dus la licitatie la un pret foarte mic si nu au capacitatea necesara sa distribuie.

Cei care au de suferit sunt clientii. Sunt oameni carora li se suspenda telefoanele pentru ca pur si simplu nu-si primesc acasa nici facturile, nici extrasele de cont. Am sa sesizez Autoritatea pe Reglementare in Comunicatii pentru ca, indiferent despre cine vorbim, Posta Romana sau alti operatori postali, obligatorie este calitatea serviciilor postale. Pe de alta parte, Posta Romana va oferi servicii de brokeraj incepand cu luna ianuarie 2014″, a afirmat Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.