Venitul net din serviciile de brokeraj prestate de SSIF Broker a crescut in primele 9 luni din 2013 cu 106.5% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 5.3 milioane lei. Evolutia a fost sustinuta atat de cresterea venitului net din comisioane aferent tranzactiilor intermediate atat pe piata locala cat si pe bursele externe, dar mai ales de imbunatatirea rezultatelor din operatiunile de market-making si cu produse structurate emise de SSIF Broker SA.

Operatiunile derulate in calitate de formator de piata (market-making) si cele cu produse structurate au generat venituri nete de peste 2 milioane lei, de aproape 4 ori mai mari decat in perioada similara din 2012.

 “In acest an, am acordat o atentie speciala operatiunilor de market making si celor care implica produse structurate, ambele fiind motoare importante de crestere ale veniturilor SSIF Broker. Vom continua sa inovam pe aceste segmente si, astfel, vom urmari constant doua obiective majore ale companiei: intampinarea nevoilor clientilor cu o oferta variata si cresterea veniturilor”, a declarat Grigore Chis, directorul general al SSIF Broker.

Cifra de afaceri a SSIF Broker a crescut cu 59,6%, in primele 9 luni ale anului, sustinuta de cresterea veniturilor din comisioane aferente tranzactiilor intermediate pe bursa de la Bucuresti (+51.3%) si de cresterea comisioanelor din tranzactii derulate de clienti pe pietele externe, odata cu lansarea noii platforme de tranzactionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.