Compania RCS&RDS a făcut primii paşi în zona radioului şi a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) 11 frecvenţe pentru lansarea postului de radio cu profil sportiv Digi Sport FM în 11 localităţi din ţară, între care Cluj, Iaşi, Bacău şi Timişoara.

Consiliul Naţional al Audiovizualului continuă, joi, audierile companiilor care s-au înscris la concursul organizat, începând de luni, pentru atribuirea câtorva zeci de frecvenţe de radio.

Astfel, compania RCS&RDS s-a înscris la concursul organizat de CNA şi a solicitat 11 frecvenţe pentru postul de radio Digi Sport FM, în localităţile Alba Iulia, Bacău, Bistriţa, Cluj-Napoca, Focşani, Iaşi, Slatina, Slobozia, Suceava, Timişoara şi Vaslui.

La concursul CNA de joi a fost prezentă o delegaţie din partea RCS&RDS, din care au făcut parte Lucian Mihai, Adrian Tomşa, George Dobre, Andi Vilara şi Emil Grecu.

Dacă va obţine frecvenţele de radio solicitate, Digi Sport FM va fi un post de radio cu tematică locală sportivă.

Digi Sport FM va difuza program 24 de ore zilnic. Programele difuzate de Digi Sport ar urma să fie 70% producţie proprie, în timp ce 30% vor fi preluate, respectiv retransmise de la televiziunile Digi Sport, deţinute de asemenea de compania RCS&RDS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.