CNA a demarat luni concursul pentru atribuirea unor frecvenţe de radio tematice, în şedinţa de joi a Consiliului fiind adjudecate 19 frecvenţe tematice. 10 dintre acestea au fost castigate de posturi de radio cu profil religios. Sa fie primit pentru sufletele noastre!

Radio Trinitas, postul de radio al Patriarhiei Române, a câştigat cele mai multe frecvenţe noi (4) la concursul organizat de CNA. Astfel, postul cu profil religios Radio Trinitas a câştigat frecvenţe noi în localităţile Nucet (96,4 MHz), Panciu (93 MHz), Petroşani (93,7 MHz) şi Slobozia (102,6 MHz).

De altfel, cele mai multe frecvenţe de radio (10) au fost atribuite în cadrul concursului unor posturi de radio cu profil religios, însă dedicate unor confesiuni diferite.

Astfel, Radio Maria – un post de radio deţinut de societatea Radio Maria SRL din Oradea – a primit trei frecvenţe, în Iaşi (1.602 MHz), Târnăveni (87,7 MHz) şi Vişeu de Sus (1.485 MHz).

Radio Vocea Speranţei – un post de radio deţinut de Asociaţia Centrului Media Speranţa Voluntari – a primit de la CNA o frecvenţă de radio în Adjud (91,5 MHz).

Postul Maria Radio deţinut de SC Maria Radio Erdely SRL din Oradea a câştigat o frecvenţă la Cluj-Napoca (100,4 MHz).

Şi un alt post cu profil religios – Alt FM – a primit de la CNA o frecvenţă de radio la Timişoara (1.584 MHz). Alt FM este deţinut de societatea Radio CNM SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.