Profesioniștii din industrie se reunesc la Cluj-Napoca în 12 decembrie, cu ocazia evenimentului Transilvania Industrial Forum.

Venind în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare a companiilor din sectorul productiv, forumul propune o platformă de dezbateri, networking și acces la expertiză în domeniul managementului industrial, a soluțiilor tehnologice și a inovației de proces. În cadrul primei ediții sunt invitați să susțină prezentări manageri din cadrul unor companii etalon (Robert Bosch, Grupul Renault-Nissan) precum și experți în leadership și managementul calității, într-un dialog deschis pe marginea soluțiilor de creștere a eficienței și maturității organizaționale.

Criza economică a schimbat regulile de joc în industrie. Creșterile record din trecut contrastează cu provocările de azi: presiuni de cost, problema eficienței energetice, nevoia de eficientizare a capacităților, cerințe de flexibilitate și time-to-market rapid. Forumul se desfășoară sub organizarea Centrului de Competență Lean, participarea fiind gratuită. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Competență Lean, strada Decebal, nr. 17A, în data de 12 decembrie, de la 12:00 la 18:00 și se încheie cu o degustare de vinuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.