Un bărbat în vârstă de 29 de ani a devenit a doua victimă britanică a jocului de băut ” NekNominate „, după ce și-a turnat pe gât o jumătate de litru de vodcă și a murit câteva ore mai târziu. Stephen Brookes a fost filmat bând tăria după ce a fost provocat să facă acest lucru de către un prieten , dar în dimineața următoare s-a îmbolnăvit și a murit. Prietenii săi au pus filmulețul cu Brookes bând votca, dar l-au șters după decesul acestuia.

Câteva zile mai devreme, autoritățile au înregistrat moartea unui student, Isaac Richardson, 20, care a spus unui prieten că a vrut să „se întrece pe sine” și pe ceilalți participanți la NekNominate. Tânărul a băut un amestec de vin, whisky, vodcă și bere care s-a dovedit a-i fi fatal.

NekNomination este un joc de băut în care oamenii postează clipuri video cu ei înșiși pe Facebook și alte site-uri de social media în care beau preparate periculoase și bizare de alcool și apoi își provoacă prietenii să-i întreacă. Acesta a început în Australia în urmă cu o lună, dar , datorită mass-mediei sociale, s-a răspândit rapid în întreaga lume. Mii de tineri britanici sunt acum fascinați de aceste cascadorii de consum de alcool, care variază de la periculos la dezgustător .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.