Pompierii clujeni au obținut primele locuri în regiunea Transilvania Nord la întrecerile de descarcerare și acordare a primului ajutor.

‘Pompierii clujeni au obținut locuri fruntașe la competiția interjudețeană de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat, anume locul I și ‘cel mai bun comandant de echipaj’ la proba ‘Descarcerarea din vehicule’ și locul II la proba ‘Acordarea primului ajutor calificat’, în cadrul competiției ce a reunit pentru întrecere echipaje de intervenție din șase inspectorate pentru situații de urgență, respectiv din Bistrița-Năsăud, Cluj, Satu-Mare, Sălaj și Maramureș.

Echipajul premiat la această competiție a fost constituit din următorii pompieri: plt. maj. Râpan Cristian (comandant echipaj descarcerare), plt. Irimiaș Daniel, plt. maj. Mocanu Iulian și plt. Uțiu Sorin din Detașamentul de Pompieri Cluj-Napoca, plt.maj. Obreja Horațiu din Detașamentul de Pompieri Dej, plt.maj. Brăneanu Gabriel din Secția de Pompieri Colina (Municipiul Cluj-Napoca), precum și plt.adj. Alin Mureșan din cadrul ISU Cluj, în calitate de membru al comisiei de evaluatori’, se menționează într-o informare transmisă marți de ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, concursul desfășurat la Baia Mare sub egida Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vizează eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.