Simone Tempestini si-a depasit asteptarile intr-un raliu pe asfalt, Marco Tempestini a terminat in puncte Transilvania Rally, iar Daniel Ungur a urcat pe podium la clasa 11. 

Si in ziua a doua, Simone Tempestini si Dorin Pulpea au avut o evolutie buna la Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, si s-au clasat pe pozitia a patra in clasamentul general. Juniorul Napoca Rally Academy a castigat trei probe speciale si a fost permanent implicat in lupta pentru un loc pe podium pe o suprafata pe care inca nu s-a acomodat cu noua masina. “Ma bucura foarte mult rezultatul obtinut la Cluj. Este peste asteptarile mele si, ceea ce este cel mai bine, cred ca puteam obtine mai mult. Am avut un ritm bun in afara de speciala Tarnita unde au fost ceva probleme atat cu dictarea, cat si cu setarile masinii. Mi-ar fi placut sa terminam pe podium, dar in final sunt multumit cu acest rezultat”, a spus Simone Tempestini, care a plecat deja spre Polonia unde va lua startul in etapa din Junior WRC.

Pentru Marco Tempestini si Toni Avram ziua a doua a fost una complicata in ceea ce priveste alegerea gumelor, dar echipajul Napoca Rally Academy a reusit sa mentina ritmul si a casigat chiar si o probe speciala. “Nu sunt multumit de evolutia generala al echipei, dar trebuie sa fim optimisti. M-am acomodat repede cu Toni si sambata am reusit sa tinem pasul cu pilotii din fata. Imi pare rau de gresala pe care am facut-o pe super speciala Polus Center care m-a costat un loc, dar cum nu mai pot schimba nimic acum ma concentrez pe urmatorul eveniment important, Raliul Poloniei, unde voi fi alaturi de Simone la etapa din Junior WRC”, a spus si Marco Tempestini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.