Peste 500 de semnaturi s-au strans pana in acest moment  pe petita lansata online de activistii pentru drepturile animalelor din Romania, petite lansata in urma aparitiei in media a unui fimulet care arata modul barbar in care un angajat de la  adapostul pentru animale din Dej bătea o catelusa cu lopata.

”In data de 5 august, 2014, am fost socati DIN NOU – de imagini oribile din adaposturile publice din Romania – de data aceasta din Dej. O camera ascunsa l-a surprins pe angajatul adapostului dand cu picioarele in caini si batandu-i cu lopata. De asemenea alte actiuni ilegale din acep adapost au ajuns cunoscute. ”, se precizeaza in pentitia lansata online. 

”In data de 8 august 2014, am alfat ca acel angajat a fost doar AMENDAT de DSVSA Cluj. Conisderam aceasta ” pedeapsa ” revoltatoare si cerem Primarului Municipiului Dej sa-l dea afara imediat pe acel angajat si pe toti ceilalti daca au mai comis si alte ilegalitati. 
Nu mai putem tolera jumatati de masura in aplicarea legilor si nici faptul ca acest individ vilent continua sa lucreze in acelasi loc si sa fie platit din banii publicic. Acest individ TREBUIE sa fie dat afara. 

Nu putem concepe facptul ca autoritatile locale nu l-au data afara imediat, nu i-a facut dosar penal pentru cruzimi asupra animalelor si nu i-am interzis sa mai lucreze cu animale. Amenda este insuficienta…acest individ trebuie dat afara, si pentru imaginea orasului Dej in toata lumea. ”, se arată in continuare in petitie. 

 

petite online:

 „Mr. Constan Morar: FIRE NOW the DEJ public shelter employee who beats animals. Demiteti IMEDIAT angajatul barbar de la adapostul din Dej.

3 COMENTARII

  1. In atentia petitionarilor !!!
    Primarul este cel mai mare vinovat , permite sa se adune atat de multi caini .
    Rezolvare propusa : cainii tinuti maxim 1 saptamana dupa care daca nu se revendica se eutanasiaza
    Daca se revendica, se pun cip uri , se sterilizeaza ,contra cost si daca vor mai fi prinsi pe strada proprietarul sa fie amendat exemplar
    Sa ne fie de ajuns cu ridicarea in slavi a cainor vagabonzi [ca in India – vaca ] contra sanatatii publice
    Sa detii un caine sa fie o responsabilitate nu un lux !!!!

    • DA Cei pasnici lasati sa se inmulteasca si sa ajunga pe strazi . Din cauza infometarii sa devina agresivi . si istoria se repeta . Locurile de munca din ” industria ” cainilor din pacate tot cei multi o sustin prin impozite platite si cheltuite pe ceva complect inutil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.