Incepand cu finalul sezonului 2014, Daniel Ungur nu mai face parte din echipa Napoca Rally Academy, programul sau pentru 2015 fiind unul complet diferit. Napoca Rally Academy anunta ca se va concentra  pe competitiile internationale si programele de defensive driving.

Incepand cu finalul sezonului 2014, Daniel Ungur nu mai face parte din echipa Napoca Rally Academy, pilotul clujean alegand un alt program pentru sezonul 2015. Pilot si instructor de defensive driving in cadrul echipei, Daniel Ungur se va implica in alte proiecte incepand cu sezonul viitor.

Napoca Rally Academy se va concentra in sezonul viitor pe programele de defensive driving si pe competitiile in care sunt implicati juniorii echipei.

“Vrem sa-i multumim lui Danny Ungur pentru rolul pe care l-a jucat in cadrul echipei in ultimii ani. A fost alaturi de noi inca de la inceput si avem amintiri extraordinare impreuna. Incepand cu finalul acestui sezon NRA si Danny Ungur vor avea programe diferite si ii dorim mult succes in tot ceea ce va face de acum incolo. Pentru noi viitorul inseamna acum juniorii echipei, programele de defensive driving si proiectele legate de siguranta rutiera si ne vom concetra mai mult pe acestea. Danny este, a fost si va a ramane unul dintrei cei mai buni prieteni din Romania, dar in ultimul timp am avut viziuni diferite in ceea ce priveste prioritatile NRA si am decis impreuna ca vom ramane prieteni, dar profesional vom merge pe drumuri diferite”, a spus Marco Tempestini, liderul echipei Napoca Rally Academy.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.