Salonul Estetic Art oferă o gamă largă de tratamente de înfrumusețare facială și corporală, de la machiaj la epilare definitivă, cosmetica, masaj, tratarea diverselor afecțiuni de piele, reîntinerire, slăbire și remodelare corporală. În plus, pe pagina de Facebook a salonului, puteți afla primii care sunt cele mai bune oferte și promoțiile de sezon.

O echipă tânără, nouă pe piața din Cluj, compusă din medici dermatologi specialiști, cosmeticieni, tehnicieni maseuri, hair stylisti, make up artisti și stiliști proteziști unghii aduc clienților cele mai bune tratamente cosmetice și dermatologice, concepute astfel încât pacientul să fie în prim-plan.

 

În dialog cu dr. Rocsana Iosif, dermatologul Estetic Art, am aflat mai multe despre cum frumusețea se îmbină armonios cu știința și tehnologia avansată.

dr rocsana iosif

EPILARE DEFINITIVĂ

”În cazul epilării definitive se examinează tot corpul pentru a identifica eventuale leziuni melanocitare, care nu pot fi expuse tratamentului cu lumină intens pulsată. În acest fel pacientul beneficiază de un tratament care i-ar putea salva viața în cazul unui melanom care ar putea fi identificat pe piele.

Pentru epilarea definitivă folosim un aparat de ultimă generație, Formatek, care se bazează pe lumina intens pulsată și are mai multe aplicatoare: pentru epilare definitivă, pentru acnee și pentru leziuni vasculare.

Pentru epilarea definitivă poate fi adaptat la fototipul pacientului, în funcție de sensibilitatea cutanată. Epilarea se face cu medic dermatolog și este nedureroasă, astfel că nu este necesară utilizarea cremelor anestezice, ca în cazul epilării cu laser. Epilarea cu lumină intens pulsată se bazează pe absorbția luminii emisă de aparat de către firul de păr, care este astfel distrus”, a explicat dr. Rocsana Iosif pentru Gazeta de Cluj.

Epilarea definitiva cu IPL (intense pulsed light) este tehnica cea mai modernă și cea mai eficientă de eliminare a părului. Tehnologia FormaTK IPL permite transformă epilarea definitivă într-o procedură nedureroasă, minim invazivă, care nu prezintă risc de infecție.

Deasemenea, tehnologia IPL este folosită și pentru controlul secreției de sebum și tratarea acneei.

 

PEELING CHIMIC

 

Peeling-ul chimic este o metodă dermato-cosmetică neinvazivă folosită pentru reîntinerirea pielii, din ce în ce mai des dorită de către pacienți, atât femei cât și bărbați.

”Peelingul chimic este recomandat și persoanelor care suferă de acnee. La această procedură se folosesc mai multe substanțe, în funcție de patologia care se dorește a fi tratată, de la riduri fine, pentru care folosim acidul tricloracetic în diferite concentrații, până la melasmă, o patologie în tratamentul căreia se folosesc peelinguri cu hidrochinonă”, subliniază dermatologul Estetic Art.

 

IMG_20141211_163202

 

TRATAMENTUL VERGETURILOR

 

În premieră la Cluj, Forma-tk, prin radiofrecvență și microdermoabraziune, estompează vergeturile roșii recent apărute, nu mai vechi de 2 ani. Vergeturile sunt caracterizate de lipsa colagenului în țesutul pielii. Pentru a compensa aceasta lipsă, Forma-tk pătrunde profund în derm și determină producerea colagenului necesar netezirii texturii pielii și unei pigmentări sănătoase.

Potrivit dr. Rocsana Iosif, ”vergeturile tinere, care au o culoare violacee, se pot trata. Se combină microdermabraziunea cu radiofrecvența bipolară și peelingul chimic. Acestea se micșorează în dimensiuni, iar la maturitate vor fi doar niște linii fine, albe, mai greu de perceput”.

 

MICRODERMABRAZIUNE

 

”Aparatul Forma-tk folosește diamante pentru a exfolia stratul cornos al feței, realizând astfel un un peeling mecanic. Se adresează tuturor grupurilor de vârstă, pentru toate patologiile: ten tern, riduri fine, acnee – mai mult pe leziuni cu cicatrici, leziuni hiperpigmentate”, explică dr. Iosif.

Procedura durează între 15-30 minute, în funcție de zona pe care doriți să o tratați, rezultatele fiind vizibile imediat. Astfel se stimulează regenerarea activității celulare, contribuind la refacerea fibrelor de colagen și elastină, iar pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea . Este lipsită de durere şi totuşi eficientă, cu minim eritem, edem sau iritaţie a zonei tratate.

 

TRATAMENTE FACIALE

 

Tratamentele faciale, recomandate indiferent de vârstă, tip de ten sau profesie, sunt realizate cu ajutorul produselor profesionale active, având texturi superbe, mirosuri naturale, conferind plăcere clientelor și succes cosmeticienei. Estetic Art folosește produse profesionale Academié.

 

salon coafor

CONTACT

Estetic Art Cluj

str. Memorandumului Nr. 18 Ap. 4
Telefon: 0756 492 388
website: www.esteticart.ro

Facebook: Estetic Art Cluj

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.