Senatorul național liberal clujean, Alin Tișe a trimis un comunicat de presă prin care își exprimă nemulțumirea față de o decizie luată de PSD referitoare la Eurovision. Finala Selecţiei Naţionale a concursului EUROVISION 2015 va avea loc la Craiova, pe 8 martie, iar Alin Tișe condamnă PSD Cluj pentru lipsa de interes în a se pronunța cu privire la faptul că municipiul Cluj-Napoca ar fi fost un candidat mult mai bun decăt Craiova.

„Decizia de a muta finala naţională a competiţiei Eurovision la Craiova a fost una totalmente politică. Încă o recompensă pentru fieful PSD şi încă o pedeapsă pentru cei care nu votează PSD!Cluj Napoca are cea mai mare şi modernă sală polivalentă (7000 locuri) dar e aleasa Craiova pentru această finală (4.000 de locuri). Aceeaşi Craiova care este susţinută puternic de guvernul PSD pentru competiţia Capitală Culturală Europeană 2021, uitându-se obiectivitatea cu care autorităţile naţionale ar trebui să gestioneze aceste candidaturi.România nu mai promovează în Europa nici un fel de valori (culturale, arhitecturale, democratice), promovează doar PSD!Este revoltător ceea ce se întâmplă în această ţară! Cuvintele sunt de prisos!PSD Cluj a uitat să iubească Clujul!” declară Alin Tișe.

 

Pe de altă parte, contactat telefonic, președintele TSD Cluj-Napoca, Horia Nasra ne-a explicat că Alin Tișe nu are nici un drept să arunce vina pe social-democrații clujeni.

„Cu privire la cele spuse de Alin Tișe dorim să menționăm că ar fi mai corect din partea lui să ceara informații oficialii Eurovision și apoi să facă declarații populiste și mincinoase. PSD Cluj nu a luat parte la discuțiile cu privire la acest eveniment iar decizia de organizare a Eurovisionului nu are caracter politic” a declarat Horia Nasra.

Remus Lăpușan, președintele PSD CLuj, contactat și el de către Gazeta de Cluj, ne-a răspuns ironic:

„Nu comentez aceste declarații. Mai nou Alin Tișe e expert în droguri, în stadioane, în săli polivalente. El pare să le știe pe toate” afirmă Lăpușan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.