Vineri, 24 aprilie, turul ciclist caritabil “Cartile copilariei pe bicicleta”, organizat in beneficiul Asociatiei Curtea Veche cu participarea Altetei Sale Regale Principelui Nicolae al Romaniei si a campionului national la ciclism Alex Ciocan, ajunge in Cluj-Napoca. Campania inedita de strangere de fonduri are drept scop realizarea de donatii de carte in cadrul programului national de lectura Cartile copilariei”.

Proiectul este unic in Romania si traverseaza, in perioada 23 aprilie – 3 mai, 10 orase, din Sighetu Marmatiei pana in Constanta, pentru promovarea lecturii si a unui stil de viata sanatos la nivel national. Plutonul ciclist se va afla in Dej in cursul serii de joi, 23 aprilie, urmand a ajunge in Cluj-Napoca in data de 24 aprilie.

Toti cei care doresc sa sustina cauza Asociatiei sunt invitati sa se alature plutonului de ciclisti pentru 20 de kilometri, fie la sosirea, fie la plecarea acestuia din orasele de pe traseu. Astfel, pentru Cluj-Napoca, ciclistii sunt asteptati sa se alature de la intrarea in Cluj-Napoca dinspre Someseni (ora 12.45) pana in fata Parcului Central “Simion Barnutiu” (ora 13.00), unde va avea loc si o donatie de carte catre copiii prezenti si premierea celor mai pasionati mici cititori cu biciclete oferte de DHS si ghiozdane cu rechizite de la Herlitz Romania (ora 13.15).

Oricine doreste isi poate arata sprijinul facand o donatie, oricat de mica, pe site-ul asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta. “Este important sa se stie ca oricine poate schimba ceva la nivel individual sau la nivelul comunitatii locale. Aceasta actiune a noastra este doar un punct de plecare si un mod de a masura cat de interesate sunt comunitatile sa aiba grija de educatia copiilor. Cu doar 10 lei, un copil poate fi integrat in acest program de lectura. Poate ca vom gasi suficient de multi oameni care inteleg importanta calitatii educatiei pentru ca anumite zone din tara sa se dezvolte mai bine.”, declara Iren Arsene, presedinta a Asociatiei Curtea Veche.

Mai multe despre Asociatia Curtea Veche, aflata Sub Inaltul Patronaj al ASR Principele Nicolae al Romaniei, programul national de lectura initiat de aceasta si turul ciclist caritabil “Cartile copilariei pe bicicleta” puteti afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta si Facebook.com/AsociatiaCurteaVeche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.