în perioada mai – octombrie 2015, Asociația JCI Active Citizens Cluj, cu sprijinul partenerilor, al Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, va organiza proiectul SALT – „Susținem Antreprenori și Lideri Tineri”. Vor avea loc două workshop-uri în perioadele următoare: – 13–14 iunie 2015, workshop pentru antreprenori; – 20–21 iunie 2015, workshop pentru antreprenori în devenire.

”Prin acest proiect, JCI Cluj urmărește sprijinirea a 10 viitori tineri antreprenori și încă 10 antreprenori cu vârsta de până la 35 ani care au afaceri de maxim 5 ani prin asigurarea de suport în diagnoza situației actuale a propriei organizații, identificarea unor mentori consacrați în diverse domenii economice, facilitarea activităților de mentorat în afaceri și asistarea beneficiarilor în procesul de elaborare a unor planuri de dezvoltare pe termen mediu”, explică Alina Ocrainiciuc Președinte JCI Cluj.

Înscrierile au loc până în data de 17 mai 2015 inclusiv, prin completarea formularului din link-ul următor: https://docs.google.com/forms/d/1GT1RoG7QNjNXeALqd4huHUao NcP8pnqNcOQrUZiK-BE/viewform?edit_requested=true

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.