Emil Boc a convocat consilerii locali , astăzi, 3 iunie într-o ședință ordinară. Până în momentul în care s-a ajuns la punctul diverse(de altfel punct ce nu  are idei supuse la vot ci doar păreri și sugestii ce pot fi luat în seamă sau nu), toți consilierii locali indiferent de culoarea politică au  renunțat la a mai dezbate sau discuta proiectele. Ba, dimpotrivă, cu toții au votat în favoarea proiectelor impuse de „tăticul” orașului, Emil Boc. Proiecte de hotărâre precum atacarea unor decizii ale instanțelor judecătorești, sau proiecte privind aprobarea organizarii, administrarii si exploatarii pajistilor aflate in domeniul privat al municipiului Cluj-Napoca au trecut silențios cu voturi favorabile.

Un alt proiect ce a fost tratatat superficial era cel de a-și lua angajamentul susținere financiara, în perioada 2017-2022, a participarii municipiului Cluj-Napoca la actiunea Uniunii Europene „Capitala Europeana a Culturii”, pentru anul 2021, in Romania.

De atfel, ca răsplată că au fost ascultători și cuminți, Emil Boc le-a prezentat consilierilor o informare cu privire la proiectele orașului ce se află în derulare.

____________________________________________________

De altfel, așa de votează unele proiecte, ca după un timp să apară divergențe că de ce se creează situații nefavorabile. Până un-alta, GAzeta de Cluj vă încurajează să monitorizați deciziile consilierilor locali pe site-ul oficial al instituției, mai exact: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.