Dacă v-ați întrebat vreodată cum e o lasagna ca la mama ei, cu foi făcute în casă, sos delicios și brânză cum nu este mai proaspătă, la Pizzeria Seba găsiți o asemenea delicatesă, fără egal în oraș. Odată cu diversificarea meniului la pizzeria cu cel mai bun blat din Cluj, Seba a pregătit nu doar bruschete, salate și paste la cuptor, ci și lasagna, după o rețetă învățată în lunga sa carieră de bucătar chiar de la maeștrii din Italia.

Foile de lasagna sunt făcute în casă, așa cum se cuvine, pentru că Pizza Seba nu face niciodată rabat de la calitate. Așa cum ne-a obișnuit, sosul din roșii coapte, ingrediente proaspete și arome savuroase face preparatul de neuitat. Iar brânza apetisantă vine să completeze lasagna, cu textura sa fină. Nu ai putea să ceri mai mult de la un prânz pe cinste!

Dacă ți-am făcut poftă, poți comanda lasagna la 0744320701 și 0746 162 505, sau poți lua o masă tihnită la terasa răcoroasă de pe Str. Lalelelor nr. 4. Puteți studia meniul cel nou pe pagina Pizzeria Seba. Nu uitați să dați un like pe Facebook, pentru a fi mereu la curent cu noutățile special concepute pentru gurmanzii clujeni. Pizza Seba pregătește mai multe surprize, pe care vi le vom dezvălui la momentul potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.