Circula vorba-n targ ca unui vestit procuror clujean i-a trecut glontul pe la ureche, la figurat, evident, atunci cand in urma cu mult timp era sa faca probabil cea mai proasta alegere din viata sa profesionala si personala. Potrivit unor surse din palatul de justitie, acesta era cat pe ce sa-si nenoroceasca existenta insurandu-se cu o amarata de avocata pe numele de “Ancuta”, ramasa intre timp baba batrana (intentionat pleonasmul), si care a devenit cu trecerea anilor o ilustra anonima ce batuie judecatoriile judetului in cautare de clienti precum femeile de serviciu cauta scari de bloc de spalat.

Din cate se pare, vointa divina i-a deschis acestuia ochii la timp, astfel incat a reusit s-o lase cu ochii-n soare cu doar cateva saptamani inainte de nunta care i-ar fi ruinat tanarului procuror viata. Fix din acest motiv, de fiecare data cand, aflat in cercurile intime, isi aminteste cat de aproape era de un salt in neant, procurorul da de baut la toata lumea, spre fericirea amicilor sai.

Intre timp, povestea s-a terminat cu final fericit, insa nu pentru toata lumea. Daca eroul nostru s-a insurat ulterior cu o respectabila doamna, tot jurista ca formare profesionala, avocata parasita nu si-a mai putut relua viata.

Devenind una dintre cele mai batrane avocate din Baroul Cluj, sarmana incearca sa tina pieptul cu mai tinere colege asa ar face orice veterana expirata de bordel, mizand pe “experienta”. Si pentru a face concurenta mult mai tinerelor si mai bagate in seama colege, avocata noastra se recomanda tuturor celor care o intreaba de sanatate ca ea n-are 40 si ceva de ani, ci 20 si ceva cu 18 de experienta. Si intr-adevar lucrurile nu par sa fie deloc departe de realitate, considerand faptul ca aceasta bantuie holurile instantelor de judecata inca de la finele anilor 90, pe cand folosea inca telefonul cu fise.

PS: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.