În acest weekend, echipa Napoca Rally Academy se va lupta pentru puncte în Campionatul Național de Raliuri și în Campionatul European. Marco Tempestini, Simone Tempestini și Vlad Cosma vor lua startul în competiția internă, iar Florin Tincescu în Junior ERC.

Echipa Napoca Rally Academy este pregătită pentru un nou weekend plin de acțiune. Marco Tempestini, Simone Tempestini și Vlad Cosma vor încerca să adune cât mai multe puncte în Raliul Moldovei Moinești, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri, iar Florin Tincescu se va lupta pentru puncte în Ypres Rally, etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri, care contează și în clasamentul Junior ERC.

În competiția internă, echipa Napoca Rally Academy va evolua în format redus, în funcție de prioritățile fiecărui echipaj, dar și influențată de regulamentul particular din Campionatul Național. Astfel, ținând cont că în clasament contează cele mai bune 3 rezultate din primele patru etape, Simone Tempestini și Dorin Pulpea au schimbat modelul Ford Fiesta R5 și vor concura cu Citroen DS3 R3 Max, ca parte a pregătirii pentru Raliul Poloniei, etapă din Campionatul Mondial inclusă în calendarul Junior WRC. “Am câștigat primele trei raliuri, iar asta înseamnă că am maximum de puncte posibil și nu avea sens să mergem tot cu R5 în această etapă. În schimb, lupta din Junior WRC este foarte strânsă și trebuie să fim cât mai bine pregătiți pentru Raliul Poloniei unde avem nevoie de un rezultat bun ca să rămânem în lupta pentru titlul mondial”, a spus Simone Tempestini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.