Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va face maine si poimaine o vizita in judetul Cluj unde va vizita o cramă din Turda, dar și în premieră comuna Chinteni. Constantin va prezenta carava fondurilor pe care le derulează în perioada următoare. Gazeta de Cluj a vorbit cu una dintre ”gazdele” ministrului, primarul din Chinteni, Lucia Suciu, care a explicat că i-a chemat și pe colegii ei din primăriile vecine pentru a putea învăța și ei cum să acceseze fonduri europene. 

”Pe de o parte este această caravană care vine, iar echipa o să ne povestească despre proiectele europene. La Chinteni avem foarte multe proiecte pregătite pentru a depune și a accesa fonduri. Probabil Daniel Constantin a constat ca niciodata nu a fost prezent în aceasta zonă de când este ministrul agriculturii. Și atunci e firesc să vinăși la Chinteni. Ori eu cred că alegerea a fost făcuta pe baza proiectelor pe care noi le avem. Colega mea de la Borșa, colegii de la Vultureni, Panticeu, au fost și ei invitați în cadrul întâlnirii din Chinteni. Noi avem o sala mai generoasa si spatiul ne permite sa ne intalnim si intr-un numar mai mare”, a declarat Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni.

Programul oficial al lui Daniel Constantin il puteți urmări mai jos:

program vizita ministru daniel constantin cluj 3 program vizita ministru daniel constantin cluj 2 program vizita ministru daniel constantin cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.